Известие

Collapse
No announcement yet.

боядисване на брони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• боядисване на брони

Някой има ли идея, колко ще ми струва боядисване на черните пластмаси - броните ?
    Alfa Romeo 146, boxer

Еми и аз искам да ги боядиша и говорих с един , който се занимава и ми каза , че с материалите ще дойде към 100-130 левчета.Човека е проверен и работи добре.Ако искаш пиши ЛС и ще ти дам телефона
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Junior '99 103 hp

Comment

питай stelt той си ги боядиса преди феста... станаха много добре
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        питай stelt той си ги боядиса преди феста... станаха много добре
        Както и tonov попитай и него ако искаш
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Еее не, аз не съм критерий и затва си затраях. Във Враца ми искаха 350лв, в Мездра ми ги направиха за 150. Кво да кажа? Кой както намери.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Относително е да се каже цена за боядисване. Може някой да ти ги ръсне и за 50 лв, може да ти вземат и 500. Разликата е в качеството и дълготрайността на творението. Със сигурност ниската цена на услугата обуславя и ниско качество. Високата цена обаче също не е критерий за качествена работа. Там след известен период от време си проличава дали качествено е свършена работата.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Working...
            X